PERSONALNI TRENER NEMANJA KALKAN

Personalni trener nemanja kalkan stoji za pultom

Nemanja Kalkan rođen je 16. novembra 1990. godine u Zrenjaninu. Odrastao je u Lazarevu, mestu pored Zrenjanina, gde je živeo do svoje 24. godine i završio osnovno obrazovanje. Nakon osnovne škole, upisao se u elektrotehničku školu u Zrenjanjinu "EGS Nikola Tesla". Pored toga poseduje diplomu fakulteta "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu gde je pohađao smer inženjerski menadžment te stekao zvanje diplomiranog inženjera menadžmenta. Početkom 2021. godine je stekao zvanje sertifikovanog personalnog trenera od strane "Health & Fitness System (HFS)".

SPORTSKI USPESI

Sportsku karijeru započeo je još u trećem razredu osnovne škole kada je počeo da se bavi košarkom. U mlađim kategorijama pokazao je zavidan nivo talenta, te je uz preporuke tadašnjih trenera, trebao da igra za juniorske selekcije KK Crvene Zvezde, ali su ratne okolnosti u tadašnjoj državi obustavile proces. Nakon skoro šest godina bavljenja košarkom, 2005. godine odlučuje da započne trenirati u teretani. Skoro čitavu deceniju je trajala edukacija o bodibildingu pre 2014. godine kada je odlučio da se okuša u takmičarskom svetu. Već u debitantskoj godini uspeo je da osvoji čak šest medalja, na priznatim državnim takmičenjima u organizaciji isto tako priznatih "powerlifting" federacija. Sledeće godine dodao je još dve medalje u svoju kolekciju, a potom se zbog želje za osnivanjem sopstvenog biznisa na trenutak povukao sa takmičarske scene. Poslednju medalju osvojio je 2019. godine na "Kupu Vojvodine", gde je učestvovao sa svojim klubom "Muscle Gym" koji je u međuvremenu osnovao.

Personalni trener nemanja kalkan pozira

POSLOVNI PUT

Personalni trener nemanja kalkan na putovanju

Sa 27 godina preselio se u Novi Sad, gde je otvorio teretanu "Muscle Gym" koja se nalazi u centru Novog Sada. Iste godine, sa tada već 13 godina iskustva u teretani iza sebe, te takmičarskim iskustvom, započeo je rad sa klijentima. U svom radu bazira se na detaljnoj izradi plana i programa treninga za svoje klijente, lično prateći celoukupan proces razvoja i napretka. Od 2017. godine pa do danas radio je sa više desetina klijenata, različitih profila i starosne dobi, kojima potpuno prilagođava trenažni proces u zavisnosti od njihovih ličnih mogućnosti, obaveza na dnevnom nivou, ali i želje za uspehom. Pored rada sa rekreativcima, učestvuje i u radu sa sportistima koji imaju više ciljeve u bodybuilding-u ili powerliftingu. Pored toga što se 2019. godine okušao kao takmičar, detaljno je radio i trenirao sa članovima svog kluba koji su učestvovali sa njim na tom takmičenju, te takođe ostvarili dobre rezultate. Trenerski rad pored toga zasniva na efikasnosti i disciplini koja vremenom vodi do vidljivih rezultata i dostignutog maksimalnog potencijala koji svaki klijent ili sportista ima u sebi.

„Od klijenata očekujem poverenje i želju za radom, a za ostalo ću se pobrinuti ja”

- Nemanja Kalkan

Nalazimo se na 4 minuta od centra

INSTAGRAM FEED